Foto 27-01-2021 22 18 41.jpg

 - RESTAURANT & BAR -

Bedankt voor de reservering!

Graag ontvangen wij het aantal personen en de gewenste datum en tijd.  Zijn er allergieën of dieetwensen bekend? Laat het ons weten! PS. je reservering is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

RESERVEER JE TAFEL!

We zijn gek op het drukke stadsleven dat Willemstad te bieden heeft, maar als je bij ons via de steeg naar binnen loopt, willen we je meenemen naar een hele andere wereld.

 

Heerlijk en relaxt ontbijten, lunchen en dineren doe je BijBlauw. Op het deels overdekte binnenplein geniet je van de prachtige monumentale panden, zonsondergang, verkoelende drankjes, maar bovenal, van talloze culinaire hoogstandjes. Geniet van de heerlijke smaakcombinaties BijBlauw en laat je door ons verwennen. 

 

Onderstaand vind je (bijna) alle mogelijkheden die BijBlauw biedt. Mis je iets, laat het ons dan vooral weten, misschien kunnen we het toch waar maken!              

nb. we vinden het erg belangrijk om te werken met de verste vis, de mooiste stukken vlees en de beste groenten & fruit die op het eiland te krijgen zijn. Om dit te kunnen garanderen kunnen de gerechten afwijken van het menu.   

KOFFIE EN SWEETS

Begin je dag goed met een heerlijke cappuccino met een stukje cheesecake of een verse muntthee met een blondie. Any how, je ben t meer dan welkom vanaf 8 uur. Ook to go!

CHEF'S TABLE BIJBLAUW

Wil je een culinaire belevenis om nooit te vergeten, neem dan plaats aan onze Chefs Table voor een vijf gangen verrassingsmenu met onze chef als je persoonlijke gastheer.

ONTBIJTEN BIJBLAUW

Je ontbijt is het belangrijkste gerecht van de dag, ze zeggen niet voor niets 'eat glitter for breakfast and shine all day'.  Je bent bij ons aan het juiste adres voor een heerlijk ontbijt. Kan je niet kiezen? Ga dan voor ons  ‘BijBlauw Breakfast’! Je krijgt hier zeker geen spijt van, heerlijk vers en divers. Een beter begin van de dag kan je je niet voorstellen. 

08.00 - 11.30 AM

BIJBLAUW BIJ JOU

Wij hebben waanzinnig lekkere To Go Boxes voor jullie samengesteld met een variatie van gerechtjes zoals jullie van ons gewend zijn, heerlijk om te delen. De box wordt koud aangeleverd. Aan de hand van de meegeleverde instructies heb je binnen een aantal minuten thuis een heerlijke BijBlauw Bij Jou ervaring inclusief onze favoriete playlist.

We hebben onder andere een Lazy Brunch box, een High Tea box,  een High Wine box en een ToShare Box.De boxen zijn allen bij ons op te halen tussen 11:00 en 21:00 uur.

LUNCHEN BIJBLAUW

Heerlijk ontspannen lunchen met vriendinnen op je vrije dag of een werkbespreking met je collega's; op ons terras geniet je van de heerlijke wind (bijna altijd, ja echt!), de klotsende golven, het prachtige uitzicht en de lekkere lunch. Denk aan een heerlijke hamburger met homemade potato bun, een poke bowl met tonijn of zalm. Weet je niet wat je moet kiezen? Laat je dan door ons verrassen met een To Share plank met 5 van onze favorieten.

11.30AM - 5PM

HIGH TEA

Tijdens onze uitgebreide High Tea serveren wij de lekkerste hapjes en 2 uur lang onbeperkt thee,  homemade ice tea en infused waters.

We beginnen met een heerlijk non alcoholisch welkomstdrankje, gevolgd door een hartige ronde en een zoete ronde.

 

DINEREN BIJBLAUW

Genieten van de ondergaande zon, de golven die op de rotsen slaan en gezelligheid. Vijf dagen per week kan je weer genieten van een heerlijk diner - rekening houdend met de hygiene voorschriften vanuit de overheid. Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat?

06 - 10 pm

HIGH WINE

Aan het eind van een drukke (misschien wel werk-) dag, heerlijk unwinden op ons terras, aan zee, genietend van een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Wanneer kom je langs? Iedere week zorgen we weer voor verschillende heerlijke cocktails. Check vooral ook ons snack kaart, daar staat ook onze 'famous' borrelplank op en hebben we heerlijke wekelijks wisselende combo deals.