Foto 28-02-2020 22 15 15.jpg

 - RESTAURANT & BAR -

AtelierMabel-037.jpg

We zijn gek op het drukke stadsleven dat Willemstad te bieden heeft, maar als je bij ons via de steeg naar binnen loopt, willen we je meenemen naar een hele andere wereld.

 

Heerlijk en relaxt ontbijten, lunchen en dineren doe je BijBlauw. Op het deels overdekte binnenplein geniet je van de prachtige monumentale panden, zonsondergang, verkoelende drankjes, maar bovenal, van talloze culinaire hoogstandjes. Geniet van de heerlijke smaakcombinaties BijBlauw en laat je door ons verwennen. 

 

Onderstaand vind je (bijna) alle mogelijkheden die BijBlauw biedt. Mis je iets, laat het ons dan vooral weten, misschien kunnen we het toch waar maken!              

nb. we vinden het erg belangrijk om te werken met de verste vis, de mooiste stukken vlees en de beste groenten & fruit die op het eiland te krijgen zijn. Om dit te kunnen garanderen kunnen de gerechten afwijken van het menu.   

AtelierMabel-095.jpg

KOFFIE & SWEETS

Begin je dag goed met een heerlijke cappuccino met een stukje cheesecake of een verse muntthee met een blondie.  Ook to go!

AtelierMabel-099.jpg

ONTBIJTEN BIJBLAUW

Je bent bij ons aan het juiste adres voor een heerlijk ontbijt. Kan je niet kiezen? Ga dan voor ons  ‘BijBlauw Breakfast’! Je krijgt hier zeker geen spijt van, heerlijk vers en divers. Een beter begin van de dag kan je je niet voorstellen.  'eat glitter for breakfast and shine all day'. 

08.00 - 11.30 AM

LUNCHEN BIJBLAUW

Heerlijk ontspannen lunchen met vriendinnen op je vrije dag of een werkbespreking met je collega's; op ons terras geniet je van de heerlijke wind, de klotsende golven, het prachtige uitzicht en de lekkere lunch.  Weet je niet wat je moet kiezen? Laat je dan door ons verrassen met een To Share plank met 5 van onze favorieten.

11.30AM - 5PM

AtelierMabel-015.jpg

DINEREN BIJBLAUW

Genieten van de ondergaande zon, de golven die op de rotsen slaan en gezelligheid. Wist je dat alles op ons menu van scratch wordt gemaakt en niks uit potjes komt? Kom genieten van de heerlijke smaken en vergeet vooral niet te vragen naar een lekkere wijn die perfect past bij je gerechten. Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat?

6PM - 10PM

AtelierMabel-043.jpg
AtelierMabel-095.jpg

CHEF'S TABLE

Wil je een culinaire belevenis om nooit te vergeten, neem dan plaats aan onze Chefs Table voor een vijf gangen verrassingsmenu met onze chef als je persoonlijke gastheer. Trakteer jezelf en je tafelgenoten op een heerlijk avondje uit.

4-6 personen: 125 nafl

2-3 personen: 145 nafl

AtelierMabel-039.jpg

SEASIDE TASTING

COMING SOON

BIJBLAUW BIJ JOU

Wij hebben waanzinnig lekkere To Go Boxes voor jullie samengesteld met een variatie van gerechtjes zoals jullie van ons gewend zijn, heerlijk om te delen inclusief onze favoriete playlist. Je kan kiezen uit een Lazy Breakfast box of een ToShare Box.

De box kost 85 nafl,- (gebaseerd op 2 volwassenen).

foto 28-04-2020 12 39 47 (1).jpg

EVENTS

Op zoek naar een geweldige plek om te trouwen en je diner en feest te organiseren? Wij passen uw bruiloft aan naar uw wensen en maken er de mooiste dag van uw leven van.

Wedding at BijBlauw