RESERVEER JE TAFEL!

Graag ontvangen wij het aantal personen en de gewenste datum en tijd.  Zijn er allergieën of dieetwensen bekend? Laat het ons weten! PS. je reservering is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

 - RESTAURANT & BAR -

We zijn gek op het drukke stadsleven dat Willemstad te bieden heeft, maar als je bij ons via de steeg naar binnen loopt, willen we je meenemen naar een hele andere wereld.

 

Heerlijk en relaxt lunchen en dineren doe je BijBlauw (check ook onze TO GO boxes). Op het deels overdekte binnenplein geniet je van de prachtige monumentale panden, zonsondergang, verkoelende drankjes, maar bovenal, van talloze culinaire hoogstandjes. Geniet van de heerlijke smaakcombinaties BijBlauw en laat je door ons verwennen.                 

nb. we vinden het erg belangrijk om te werken met de verste vis, de mooiste stukken vlees en de beste groenten & fruit die op het eiland te krijgen zijn. Om dit te kunnen garanderen kunnen de gerechten afwijken van het menu.   

KOFFIE BIJBLAUW

Begin je dag goed met een heerlijke cappuccino met een stukje cheesecake of een verse muntthee met een blondie. Any how, je ben t meer dan welkom vanaf 10 uur. Ook to go!

BIJBLAUW BIJ JOU

Wij hebben waanzinnig lekkere To Go Boxes voor jullie samengesteld met een variatie van gerechtjes zoals jullie van ons gewend zijn, heerlijk om te delen. De box wordt koud aangeleverd. Aan de hand van de meegeleverde instructies heb je binnen een aantal minuten thuis een heerlijke BijBlauw Bij Jou ervaring inclusief onze favoriete playlist.

We hebben onder andere een Lazy Brunch box, een High Tea box,  een High Wine box en een ToShare Box.De boxen zijn allen bij ons op te halen tussen 11:00 en 21:00 uur.

LUNCHEN BIJBLAUW

Heerlijk ontspannen lunchen met vriendinnen op je vrije dag of een werkbespreking met je collega's; op ons terras geniet je van de heerlijke wind (bijna altijd, ja echt!), de klotsende golven, het prachtige uitzicht en de lekkere lunch. Denk aan een heerlijke hamburger met homemade potato bun, een poke bowl met tonijn of zalm. Weet je niet wat je moet kiezen? Laat je dan door ons verrassen met een To Share plank met 5 van onze favorieten.

11.30AM - 5PM

TAKE-OUT 

LUNCHEN BIJBLAUW

DINEREN BIJBLAUW

Genieten van de ondergaande zon, de golven die op de rotsen slaan en gezelligheid. Vijf dagen per week kan je weer genieten van een heerlijk diner - rekening houdend met de hygiene voorschriften vanuit de overheid. Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat?

6 - 10 pm

FRIDAY NIGHT FEVER

Aan het eind van een drukke (misschien wel werk-) dag, heerlijk unwinden op ons terras, aan zee, genietend van een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Wanneer kom je langs? Jon van Tikimas is er ook en zorgt iedere week weer voor verschillende heerlijke cocktails. Check vooral ook ons snack kaart, daar staat ook onze 'famous' borrelplank op!

CHEF'S TABLE BIJBLAUW

Heb je iets speciaals te vieren of heb je zin in een heerlijk diner met je vrienden? Onze 5 gangen Chef's table is de ideale oplossing! 
Verwen jezelf en je gasten met de perfecte avond gevuld met smaakvol eten en heerlijke drankjes met de Chef als jullie persoonlijke gastheer. 


Onze Chef's Table is mogelijk voor twee tot zes personen en alleen mogelijk op reservering.

- Vanaf Nafl. 125,- per persoon (4-6 personen)

- Vanaf Nafl. 145,- per persoon (2-3 personen)

FATHER'S DAY

To all children (& moms) in Curaçao, we are here to help you for Father’s Day! Surprise the best dad of the year with our “breakfast at home” box or our “burger, beer & more” box. In both boxes you’ll find many of delicious items, some drawings your kids can finish for their dads. This box is also great if you like to surprise another superhero dad who you think deserves it!!

CONTACT

US

Tel. +5999 5172218

Tel. Restaurant +5999 6500551

Whatsapp +5999 5172218

Kaya Papa Wilson Godett 82-84
Willemstad, Curacao

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black TripAdvisor Icon

VISIT

US

Restaurant

MONDAY            09.00 - 22.00

TUESDAY             17.00 - 22.00

WEDNESDAY    17.00 - 22.00

THURSDAY         09.00 - 22.00

FRIDAY                 09.00 - 22.00

SATURDAY          09.00 - 22.00

SUNDAY              09.00 - 22.00

 

            Concept Store

MONDAY          10.00 - 17.00

TUESDAY           CLOSED

WEDNESDAY  CLOSED

THURSDAY       10.00 - 17.00

FRIDAY               10.00 - 17.00

SATURDAY       10.00 - 17.00

SUNDAY            CLOSED

24/7 shopping online

 

CONTACT

US

Laat een bericht achter met vragen, opmerkingen en/of suggesties.