- RESTAURANT & BAR -

BijBlauw logo

RESERVEER JE TAFEL!

Je kunt reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Graag ontvangen wij het aantal personen en de gewenste datum en tijd.  Zijn er allergieën of dieetwensen bekend? Laat het ons weten! Tot snel! PS. je reservering is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

 - RESTAURANT -

We zijn gek op het drukke stadsleven dat Willemstad te bieden heeft, maar als je bij ons via de steeg naar binnen loopt, willen we je meenemen naar een hele andere wereld.

 

Heerlijk en relaxt ontbijten, lunchen en dineren doe je BijBlauw. Op het deels overdekte binnenplein geniet je van de prachtige monumentale panden, zonsopkomst of -ondergang, verkoelende drankjes, maar bovenal, van talloze culinaire hoogstandjes. Geniet van de heerlijke smaakcombinaties BijBlauw en laat je door ons verwennen.                  nb. we vinden het erg belangrijk om te werken met de verste vis, de mooiste stukken vlees en de beste groenten & fruit die op het eiland te krijgen zijn. Om dit te kunnen garanderen kunnen de gerechten afwijken van het menu.   

The fondest memories are made when gathered around the table

Boek je eigen Chef's Table! Heb je iets speciaals te vieren of heb je zin in een heerlijk diner met je vrienden? Onze Chef's Table is de ideale oplossing! 
Verwen jezelf en je gasten met de perfecte avond gevuld met smaakvol eten en heerlijke drankjes met de Chef als jullie persoonlijke gastheer. Samen met de Chef bespreken jullie de opties voor het 5-gangen diner, helemaal naar jullie eigen smaak en favorieten. 


Onze Chef's Table is mogelijk voor twee tot zes personen en alleen mogenlijk op reservering.

- Vanaf Nafl. 125,- per persoon (4-6 personen)

- Vanaf Nafl. 145,- per persoon (2-3 personen)

 - CHEF'S TABLE -

Aan het eind van een drukke (misschien wel werk-) dag, heerlijk unwinden op ons terras, aan zee, genietend van een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Wanneer kom je langs?

 - BAR -

 - PEOPLE WHO LOVE TO EAT ARE ALWAYS THE BEST PEOPLE -

RESERVEER JE TAFEL!

Je kunt reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Graag ontvangen wij het aantal personen en de gewenste datum en tijd.  Zijn er allergieën of dieetwensen bekend? Laat het ons weten! Tot snel!

deel je ervaring met anderen via Tripadvisor of Facebook!
  • TripAdvisor
  • Facebook

CONTACT

US

Tel. +5999 6500550

Tel. Restaurant +5999 6500551

Whatsapp +5999 5172218

Kaya Papa Wilson Godett 82-84
Willemstad, Curacao

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black TripAdvisor Icon

VISIT

US

Front Office

07.00 - 19.00

Restaurant

07.00 - 22.00

Concept Store

 10.00 - 18.30

 

TELL

US

Wij vinden feedback van onze gasten enorm waardevol! Laat een bericht achter met vragen, opmerkingen en/of suggesties.

BECOME OUR  FRIEND

Wordt een vriend van BijBlauw en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief én ontvang 10% korting op je volgende hotelboeking.