-ONZE KAMERS -

Foto 08-05-2021 17 06 29.jpg

- ONZE KAMERS -

BijBlauw heeft 11 unieke hotelkamers van verschillende groottes, een 2-persoons appartement en een 4-persoons appartement met 2 slaap- en badkamers . De kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Eindeloos uitkijken over de Caribische Zee, de gezellige straat van Pietermaai of over het terras waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, dineren of gewoon relaxen onder het genot van een ‘cocktail maison’. Slapen BijBlauw in Pietermaai zorgt voor optimale ontspanning.

AtelierMabel-04.jpg

COSY SMALL

De naam zegt het al; onze Cosy Small kamers zijn onze kleinste, knusse kamers die strak zijn ingericht, luxe zijn afgewerkt en voorzien zijn van alle gemakken.

 

Vanaf:

$135,-

IMG_5584.JPG

VITAMIN SEA

Deze heerlijke, cosy kamer heeft een prachtig grote badkamer en een zeer groot en adembenemend terras.

Vanaf:

$170

AtelierMabel-029.jpg

SEASIDE RENDEZ-VOUS

Een overweldigend uitzicht heb je vanaf het terras van de Seaside Rendez-vous. Onze grootste kamer met stijlvolle badkamer voorziet je van al het benodigde comfort. 

Vanaf:

$240

AtelierMabel-053.jpg

COMFORTABLE SMALL

Comfortable Small zijn de kamers met nét iets meer ruimte maar met dezelfde met liefde ontworpen, inrichting.

Vanaf

$145,-

Foto 08-05-2021 17 06 29.jpg

EXTRAORDINARY LARGE

Uitkijkend over het levendige ‘Pietermaai’ en het Waaigat, is deze zéér ruime en lichte kamer met eigen balkon één van onze parels. 

Vanaf:

$205

Ruby 4.jpg

RUBY WITH A VIEW

Ruby with a view is echt de kers op onze de taart. Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring? Dan is dit het appartement dat je boekt!

Vanaf:

$240

IMG_8442_jpg.JPG

COMFORTABLE SUITE

De Comfortable Suite heeft naast een slaapkamer ook een werkkamer welke je wat extra beweegruimte geeft. De ideale kamer voor de zakelijke reiziger. 

 

Vanaf:

$170

IMG_4995.JPG

FIDDLER ON THE ROOF

Deze bijzondere zolderkamer beschikt over veel licht, ruimte en een stijlvolle badkamer.

Vanaf:

$205

Yellow Brick Suite - terrace.jpeg

YELLOW BRICK SUITE

Naast 2 slaapkamers, 2 badkamers en een luxe keuken om heerlijk in te koken is er een geweldig overdekt privé terras uitkijken op de Caribische zee.

Vanaf:

$275