- PIETERMAAI -

BijBlauw logo
- PIETERMAAI -

BijBlauw is gevestigd in Pietermaai, één van de levendigste wijken van Willemstad. Pietermaai is vernoemd naar de Nederlandse scheepskapitein Pieter de Meij, die in 1674 naar Curacao voer. Waar de wijk in de jaren ’70 en ’80 een vervallen bestaan leidde, heeft Pietermaai zich gedurende de laatste jaren getransformeerd in een hippe, karakteristieke volkswijk waar van alles te beleven is. Pietermaai staat inmiddels op de kaart als een levendig, trendy en artistiek buurtje waar het een komen en gaan is van toeristen, lokalen en studenten. Een biertje nuttigen lukt hier prima in één van de gezellige cafés. En voor een goed glas wijn kun je terecht bij een van de vele leuke restaurants. Loop ook eens door de knusse, kleurrijke steegjes van Pietermaai en vind hier het werk van ambitieuze, jonge kunstenaars in een aantal ateliers. Ook voor een luie middag zonnen hoef je niet ver te gaan.

 

Pietermaai kent het perfecte stadsstrand; Dive City welke naast BijBlauw is gesitueerd waar je de middag prima vertoeft! Doordat niet de gehele wijk is opgeknapt heeft Pietermaai haar unieke, intieme sfeer behouden maar slenter je veilig door de nauwe, vrolijke straatjes. Heb je alle cafés, winkeltjes en ateliers afgestruind? Pietermaai ligt pal naast het centrum van Willemstad met de wijken Punda en Otrabanda. Hier vind je veel uitgaansgelegenheden, restaurants, boetiekjes, lokale markten, bioscopen en natuurlijk de wereldberoemde Handelskade! De gunstige ligging van BijBlauw zorgt ervoor dat jij tijdens je verblijf op Curacao maximaal kunt genieten van al het mooie om je heen!

Voor meer informatie over onze buren in Pietermaai en wat er allemaal te beleven valt, check de pocketguide!

CONTACT

US

Tel. +5999 6500550

Tel. Restaurant +5999 6500551

Whatsapp +5999 5172218

Kaya Papa Wilson Godett 82-84
Willemstad, Curacao

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black TripAdvisor Icon

VISIT

US

Front Office

07.00 - 19.00

Restaurant

07.00 - 22.00

Concept Store

 10.00 - 18.30

 

TELL

US

Wij vinden feedback van onze gasten enorm waardevol! Laat een bericht achter met vragen, opmerkingen en/of suggesties.

BECOME OUR  FRIEND

Wordt een vriend van BijBlauw en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief én ontvang 10% korting op je volgende hotelboeking.