top of page

- ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN -

- ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ONS BOUTIQUE HOTEL -  

ALGEMEEN

Deze voorwaarden zijn tussen u en Boutique Hotel BijBlauw in Pietermaai en zijn van toepassing op alle boekingen van hotelkamers en appartementen in ons pand, met uitsluiting van alle andere algemene voorwaarden. U stemt ermee in dat u te goeder trouw reserveert voor legitiem gebruik door u en uw uitgenodigde gasten en niet voor enig ander doel, inclusief maar niet beperkt tot doorverkoop, ongeoorloofde toewijzing of plaatsing op websites van derden, of het maken van speculatieve, valse of frauduleuze reserveringen of reserveringen in afwachting van de vraag. Deze algemene voorwaarden en alle boekingen die onder deze voorwaarden worden gemaakt, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wet van Curaçao. Deze rechtskeuze laat de consumentenbescherming onverlet die wordt geboden door bepalingen waarvan niet bij overeenkomst kan worden afgeweken op grond van het recht dat bij gebreke van enige keuze van toepassing zou zijn geweest in het land waar u woont. 

TARIEVEN & BELASTINGEN

De kamerprijs die is overeengekomen bij het maken van uw reservering, is van toepassing op uw boeking. Omzetbelasting (7%), maaltijden, drankjes en andere extra's zijn niet bij de kamerprijs inbegrepen, tenzij anders overeengekomen (indien geboekt inclusief ontbijt). Prijzen kunnen zonder verdere kennisgeving worden gewijzigd. Kamerprijs, ontbijt en omzetbelasting dienen bij aankomst te worden betaald. Alle andere kosten dienen bij het uitchecken te worden betaald.

Houd er rekening mee dat geldige creditcardgegevens vereist zijn om alle boekingen te garanderen. Na het maken van de reservering neemt het personeel van BijBlauw contact met u op over de details van de betaling. Noteer altijd uw creditcardgegevens om de betaling te garanderen. Houd er rekening mee dat we verplicht zijn uw reservering te annuleren als we geen creditcard als garantie ontvangen.

 

ANNULEREN, NO SHOW & WIJZIGEN

Wilt u uw reservering annuleren? We hebben twee soorten tarieven; terugbetaalbaar en niet-terugbetaalbaar.

 

TERUGBETAALBAAR TARIEF - BIJBLAUW FLEXIBLE

Met een terugbetaalbaar tarief kunt u uw reservering tot 14.00 uur kosteloos wijzigen of annuleren. De dag voor aankomst (de zogenaamde 24 uur voor het inchecken). Het hotel is bevoegd om op elk moment na het maken van een terugbetaalbare reservering 70% van het totale verblijfsbedrag van uw creditcard af te schrijven. Houd er rekening mee dat de in rekening gebrachte creditcard bij het inchecken moet worden getoond. Annuleringen na 14.00 uur op de dag voor aankomst worden volledig in rekening gebracht. Annuleringen accepteren wij alleen schriftelijk. Voor eventuele onvoorziene gebeurtenissen adviseren wij u te allen tijde een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Terugbetalingen van vooruitbetaalde kosten worden over het algemeen verwerkt binnen 10 werkdagen na uw verzoek om uw boeking te annuleren of te wijzigen. Als je een kamer hebt geboekt via een reisbureau of een online reisbureau (zoals Booking.com of Expedia.com en Hotels.com), moet je je boeking annuleren of wijzigen via het bureau dat je hebt gebruikt om de boeking te maken.

NIET-TERUGBETAALBAAR TARIEF - BIJBLAUW NON FLEXIBLE

Met een niet-terugbetaalbaar tarief kunt u uw verblijf niet wijzigen of annuleren en worden dus 100% van de kosten in rekening gebracht. Het hotel is bevoegd om uw creditcard op elk moment te belasten na het maken van een niet-restitueerbare reservering. Houd er rekening mee dat de in rekening gebrachte creditcard bij het inchecken moet worden getoond. Voor eventuele onvoorziene gebeurtenissen adviseren wij u te allen tijde een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Als je een kamer hebt geboekt via een reisbureau of een online reisbureau (zoals Booking.com of Expedia.com en Hotels.com), moet je je boeking annuleren of wijzigen via het bureau dat je hebt gebruikt om de boeking te maken.

 

NO-SHOW

In geval van no-show brengen we het volledige bedrag van uw reservering in rekening.

 

WIJZIGINGEN

Mocht u uw reservering willen wijzigen, dan kan dat noch de beschikbaarheid, noch het tarief bij uw boeking worden gegarandeerd. Om annuleringskosten te voorkomen, adviseren wij u om uw reservering minimaal 24 uur voor de aankomstdatum te wijzigen.

 

INCHECKEN

Onze inchecktijd is vanaf 14.00 uur. Indien u een vroege aankomst wilt garanderen, adviseren wij u de nacht voor aankomst te reserveren. Houd er rekening mee dat dit onder voorbehoud van beschikbaarheid is. 

UITCHECKEN

Onze uitchecktijd is tot 10.00 uur. Indien u later wilt uitchecken, neemt u contact op met de front-office. Er kunnen kosten van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat dit onder voorbehoud van beschikbaarheid is. 

MINDERJARIG

De minimumleeftijd om in te checken is 18 jaar. Wanneer je minderjarig bent en je wordt vergezeld door iemand van 18 jaar of ouder, behoudt BijBlauw zich het recht om je uit het hotel of appartement te zetten. 

FAMILIES MET KINDEREN

BijBlauw zorgt voor babybedjes. Gelieve de receptie voor aankomst te informeren.

HUISDIEREN

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel, appartementen of restaurant.

 

NIET ROKEN

Het hotel inclusief alle kamers en appartementen zijn rookvrij. Bij constatering van roken in uw kamer of openbare ruimtes behoudt de directie zich het recht om passende maatregelen te nemen. 

 

PARKEREN

BijBlauw beschikt niet over eigen parkeerfaciliteiten. U kunt uw auto parkeren in de wijk. 

 

AANSPRAKELIJKHEID

De directie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen in het hotel, appartementen of restaurant. 

GEVONDEN VOORWERPEN

Alle gevonden voorwerpen in het hotel, de appartementen of het restaurant worden geregistreerd en drie maanden bewaard. 

SCHADEN & EIGENDOMMEN

Eventuele schade aan kamers, het hotel of appartementen veroorzaakt door uw gezelschap tijdens het verblijf en ontbrekende items worden bij uw vertrek in rekening gebracht. 

 

ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN 

BijBlauw aanvaardt geen aansprakelijkheid noch betaalt enige vergoeding voor het door ons niet leveren van de gecontracteerde diensten door omstandigheden buiten onze wil: (natuur)ramp, brand, oorlog en terrorisme, stakingen, rellen, onrusten, overheidsvoorschriften, arbeidsconflicten, onrustige weersomstandigheden of andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenissen, omstandigheden of noodsituaties, waardoor het onmogelijk of illegaal is of gasten ervan weerhouden om in ons hotel of appartementen te verblijven. 

 

WIFI 

Door het hele gebouw kunnen alle gasten genieten van onze gratis WIFI-diensten. Vraag de receptie om het wachtwoord en/of inloggegevens. Onze WIFI wordt geleverd zonder enige vorm van garantie, expliciet, of impliciet. We garanderen niet dat de toegang tot ons draadloze netwerk te allen tijde ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn of aan uw vereisten zal voldoen. BijBlauw is niet verantwoordelijk voor de veiligheid, integriteit, nauwkeurigheid of volledigheid van enige informatie die u verzendt of ontvangt tijdens het gebruik van onze WIFI. U mag ons WIFI-netwerk niet gebruiken voor enig onwettig of verboden doel. 

 

PRIVACY

Tijdens uw verblijf verzamelt BijBlauw uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring en de toepasselijke wet- en regelgeving van de AVG. Gegevens die door derde boekingspartijen worden verzameld met behulp van cookies enz. tijdens het browsen op hun website vallen buiten onze controle. We verwijzen hiervoor naar de privacyverklaring van het bureau waarmee u uw boeking heeft gemaakt. 

 

FOTOGRAFIE & VIDEO

Voor eventuele fotoshoots, audiovisuele opnames, reproducties of weergave van beelden met inbegrip van de terreinen en gebouwen van het hotel, de appartementen of het restaurant van Bijblauw, anders dan voor strikt privégebruik, is onze voorafgaande toestemming vereist. Wij helpen u graag met het verkrijgen van toestemming en bespreken de mogelijkheden. Neem dan contact op met de afdeling Marketing & PR van BijBlauw: Britt@bijblauw.com

bottom of page