- BOUTIQUE HOTEL -

YOUR HOME AWAY FROM HOME!

Op het prachtige Curacao vind je Boutique Hotel BijBlauw. Het hotel waar je echt even weg bent van huis, maar waar je je ook thuis zal voelen.  Een ‘Home away from Home’. BijBlauw is een intiem Boutique Hotel gelegen in één van de levendigste wijken van het historische Willemstad; Pietermaai.

 

BijBlauw is in 2013 volledig gerenoveerd en is gevestigd in twee prachtig monumentale panden; een blauwe en een gele. Eind 2018 kwam daar nog een rood monumentaal pand bij. De naam 'BijBlauw' heeft, zoals je begrijpt, niks te maken met de kleuren van onze panden, maar met de kleur van de zee en de lucht en het gelukzalige gevoel dat je daarvan krijgt.  Het hotel beschikt over 13 prachtige kamers, waarvan 1 tweeslaapkamer appartement en een 1 slaapkamer appartement. Deze zijn allen uniek en variëren van “klein” en smaakvol tot ruim en opwindend mooi.

HET BESTE VAN DRIE WERELDEN

Ons familiaire Boutique Hotel biedt het beste van drie werelden: luxe sfeervolle kamers,  heerlijke gerechten in ons te gekke restaurant en een ConceptStore met kleding en accessoires waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat alles midden in Willemstad, op een steenworp afstand van onze favoriete stranden.

UNIEK OP CURACAO

Zolang je bij ons verblijft bent, hoef je nergens aan te denken. Nou ja... misschien alleen aan welk strand je wilt bezoeken of de keuze van de wijn in ons restaurant. Maar verder? Leun achterover en geniet van al het goede dat Boutique Hotel BijBlauw te bieden heeft. Onthaast, voel je thuis & vergeet vooral de tijd!