top of page
Boutique Hotel

- BOUTIQUE HOTEL -

YOUR HOME AWAY FROM HOME

Op het prachtige Curacao vind je Boutique Hotel BijBlauw. Het hotel waar je echt even weg bent van huis, maar waar je je ook thuis zal voelen.  Een ‘Home away from Home’. BijBlauw is een intiem Boutique Hotel gelegen in één van de levendigste wijken van het historische Willemstad; Pietermaai, op een steenworp afstand van onze favoriete stranden.

 

Het hotel beschikt over 13 prachtige kamers, waarvan 1 tweeslaapkamer appartement en een 1 slaapkamer appartement. Deze zijn allen uniek en variëren van “klein” en smaakvol tot ruim en opwindend mooi.

HET BESTE VAN DRIE WERELDEN

Ons familiaire Boutique Hotel biedt het beste van drie

werelden: luxe sfeervolle kamers,  heerlijke gerechten in ons te gekke restaurant en een ConceptStore met kleding en accessoires waar je hart sneller van gaat kloppen. 

UNIEK OP CURACAO

Zolang je bij ons verblijft bent, hoef je nergens aan te denken. Nou ja... misschien alleen aan welk strand je wilt bezoeken. Maar verder? Leun achterover en geniet van al het goede dat Boutique Hotel BijBlauw in Pietermaai te bieden heeft. Onthaast, voel je thuis & vergeet vooral de tijd!

   - BOOK YOUR HOME AWAY FROM HOME -

  - DIRECT BOEKEN VOORDEEL -

Boek je kamer rechtstreeks bij ons en ontvang de onderstaande voordelen

bottom of page