top of page
IMG_6086.JPG

 - ONZE DEALS -

PIC05286.jpg

BIJBLAUW FRIENDS

Wil je rechtstreeks bij ons boeken, word dan een vriend van BijBlauw!  Als vriend krijg je namelijk 10% extra korting op het totaal bedrag van de reservering (excl. ob). Het enige wat we hiervoor terug vragen is je e-mail adres zodat we je, als vriend, op de hoogte kunnen houden van onze ontwikkelingen. 

IMG_5965 2.JPG

ISLAND GETAWAY SUMMER DEAL

Sommige vinden vast al dat je geluk hebt omdat je op een eiland woont, maar wij weten dat een eilandleven en eilandvakantie twee verschillende dingen zijn. Verwen jezelf en geniet van local korting tot wel 20% (afhankelijk van de periode)! Deze korting is niet geldig op pakketten of overige deals (ook niet BijBlauw & Friends).

Hoe werkt het:

Woon je op Aruba, Bonaire, Curacao of Sint Maarten en ben je in het bezit van een geldige Sedula? Stuur ons een kopie via info@bijblauw.com en je krijgt de promotiecode in de mail zodat je een mooie kamer kan boeken en kan genieten van onze local korting.

IMG_8950.JPG

ISLAND GET AWAY

Neem een pauze en geniet lekker van wat quality time op ons Dushi-eiland! Met onze Island Get Away Deal bieden wij je;

 

  • een verblijf van twee nachten in onze tweepersoonskamers midden in het hart van Pietermaai!

  • een gratis Bijblauw-ontbijt voor twee op de eerste ochtend. Een heerlijk begin van je dag.

  • een 3-gangen-menu van de chef in ons Seaside Restaurant op een avond die voor jou het best uitkomt.

  • een DunDu-tour door Willemstad.

 

Overdag kun je relaxen rond ons dompelbad, het mooie Pietermaai, Punda en Otrabanda (her)ontdekken met Dundu tours óf heerlijk helemaal niets doen en je boek uitlezen.

 

Prijzen voor dit arrangement beginnen bij USD 399 op basis van 2 personen (excl. 7% btw).

Bij dit pakket is terugbetaling niet mogelijk en is geldig voor onze buren van Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius in mei, juni juli en augustus 2023

bottom of page