foto 20-09-2019 14 03 46.jpg

 - ONZE DEALS -

BIJBLAUW & FRIENDS

Wil je rechtstreeks bij ons boeken, wordt dan een vriend van BijBlauw!  Als vriend krijg je namelijk 10% extra korting op het totaal bedrag van de reservering (excl. ob). Het enige wat we hiervoor terug vragen is je e-mail adres zodat we je, als vriend, op de hoogte kunnen houden van onze ontwikkelingen. Deze korting kan worden gebruikt in combinatie met de "you need a break" aanbieding, maar is niet geldig op pakketten of overige deals.

 

Hoe werkt het:

Stuur ons een mail dat je graag een BijBlauw Friend wilt worden. We sturen je dan een mail met een unieke promotiecode die kan worden gebruikt tijdens het zoeken naar de ideale BijBlauw kamer voor je verblijf. Bij het invoeren van de code samen met de gewenste reisdata, zal de code automatisch de korting verwerken.

ISLANDERS

Sommige vinden vast al dat je geluk hebt omdat je op een eiland woont, maar wij weten dat een eilandleven en eilandvakantie twee verschillende dingen zijn. Verwen jezelf en geniet van onze 15% local korting. Deze korting is niet geldig op pakketten of overige deals (ook niet BijBlauw & Friends).

Hoe werkt het:

Woon je op Aruba, Bonaire, Curacao of Sint Maarten en ben je in het bezit van een geldige Sedula of stagecontract? Stuur ons een kopie via info@bijblauw.com en je krijgt de promotiecode in de mail zodat je een mooie kamer kan boeken en kan genieten van de local korting.

SLEEPOVER AT BIJBLAUW

THE PERFECT STAYCATION

Verwen jezelf en je geliefde met een relaxte staycation in BijBlauw sferen. Met onze sleepover zorgen we voor het ultieme verblijf van aankomst tot vertrek. Dit is dé plek voor het ultieme uitje in eigen land.

INHOUD SLEEPOVER:

* 1 overnachting in één van onze hotelkamers (geen keuze)

* glaasje bubbles met een snack bij ontvangst

* 3-gangen diner voor 2 personen (excl. drank)

*ontbijt voor 2 personen

VOORWAARDEN:

 De sleepover is een non-refundable reservering, na afronding van de boeking kan deze niet meer aangepast of geannuleerd worden.  

prijs per 2
nafl 499,-